Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
Smetanová omáčka s brokolicí a rivalem s masem i bez Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 20 min
Osvěžující roláda s tvarohem, lučinou a jahodami Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 varilamyskakasicku 45 min
Ledvinky na špeku a paloučkový knedlík s ovesnými vločkami (vhodné pro diabetiky typu 2) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 RubyRom 55 min