uvařila 21. 4. 2012 17:25
zalijeme vývarem...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 4. 2012 17:25
zalijeme vývarem...
krkovice vepřová, cibule, paprika sušená sladká, vývar hovězí, fazole bílé malé, fazolky zelené, hlíva ústřičná, mouka hladká, smetana 12%, pepř, sůl
Jídelníček na rekreacích ROH: Vydatné snídaně, na oběd výběr ze čtyř jídel a pokaždé tradiční moučník
Krušovické vepřové plátky se opékají na sádle a podlévají pivem, jsou neuvěřitelně šťavnaté a díky chilli papričce i lehce pikantní
Klasický dort českých cukráren Harlekýn: Nadýchaný jako obláček je díky sněhu z bílků, typickou chuť dodá pařížská šlehačka