uvařila 7. 6. 2014 19:27
Maso dáme nejlépe přes noc uležet do lednice.Poté maso na oleji osmažíme společně s cibulí,dáme do zapékací nádoby, a upečeme doměkka.Během pečení přidáme máslo
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 6. 2014 19:27
Maso dáme nejlépe přes noc uležet do lednice.Poté maso na oleji osmažíme společně s cibulí,dáme do zapékací nádoby, a upečeme doměkka.Během pečení přidáme máslo
krkovice vepřová, bok uzený, rozmarýn čerstvý, marináda bbq, olej, cibule lahůdková, kost hovězí morková, máslo, sůl
Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
Karbanátky z vařených vajec a strouhaného sýra jsou překvapivě báječně šťavnaté, typickou chuť a vůni dodá majoránka
VIDEO: Kde mají v Praze nejlepší párek v rohlíku? Pochutnáte si už za 35 korun hned u tramvaje, vítěz je ale jinde