uvařil 18. 4. 2010 11:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 4. 2010 11:53
vejce, cukr krystal, mouka polohrubá, voda, prášek do pečiva, vejce, cukr krystal, mouka polohrubá, voda, prášek do pečiva, máslo, mléko, pudink mandlový, cukr vanilkový, tresť mandlová sladká, cukr moučkový, mandle, cukr moučkový, bílek
Smažená kuřecí stehna s kostí: Štavnaté a jemné masíčko v klasickém trojobalu skvěle chutná a na přípravu je snadné
Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář
Nejlepší beránek je ten šlehačkový: Je neuvěřitelně jemný a nadýchaný, vydrží dlouho vláčný a chutná naprosto božsky