uvařila 30. 8. 2020 12:27
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 8. 2020 12:27
sojová omáčka světlá, škrob kukuřičný, pepř mletý, voda, škrob kukuřičný, mouka hladká, sůl, olej, olej, česnek, zázvor čerstvý, voda, škrob kukuřičný, cukr, sůl, šťáva citronová, citron, koriandr
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny