uvařila 29. 10. 2013 14:14
Hotovou rolku přeneseme na plech
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 10. 2013 14:14
Hotovou rolku přeneseme na plech
mouka polohrubá, droždí, cukr krupice, mléko, sůl, vejce, žloutek, máslo, tvaroh, žloutek, bílek, ořech muškátový, cukr krupice, máslo, cukr krupice, skořice, vejce
Roštěná à la Stroganoff: Šťavnaté a křehké maso chuťově ladí s kyselou omáčkou. Šmrnc dodá závěrečné flambování
Poctivý punčák vonící rumem. Upečený podle receptu Josefa Maršálka bude lepší než z cukrárny
Dokonalá omáčka chimichurri: Skvělá je k jehněčímu nebo kuřecímu masu a jednoduše se připravuje