uvařila 12. 2. 2011 18:14
po vykynutí nastříhnout nůžkama,potřít vodou se solí a dát na 25 minut upéct do trouby
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 2. 2011 18:14
po vykynutí nastříhnout nůžkama,potřít vodou se solí a dát na 25 minut upéct do trouby
voda, ocet, olej, žloutek, cukr krupice, sůl, mouka hladká, semínka slunečnicová, kmín celý, droždí
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky