uvařil 21. 12. 2009 09:47
Podáváme se smetanou a hráškovou omoletkou.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 12. 2009 09:47
Podáváme se smetanou a hráškovou omoletkou.
vnitřnosti rybí, hrášek, mrkev, celer, petržel, cibule, brambory, máslo, květ muškátový, sůl, šlehačka, nať petrželová, vejce
Mrkvový tatarák od vítěze Pohlreichova souboje restaurací: Šéfkuchař Salabky prozradil důležitý trik na správnou přípravu mrkve
Jak na nejlepší andělsky nadýchaný perník? Jednu surovinu nevynechávejte!
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo