Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
ROMAN uvařil 19. 11. 2009 12:44 Krupicová polévka (fofr) 0 0 Jenom pět surovin a vono se to dá jíst. Okomentovat
Halloween 2023: Velký přehled, kam s dětmi do Strašisklepení, kde si užijete opékání čuníků a kde setkání se strašidly
Třikrát kuře na minutku: Kořeněné karí, špíz se zeleninou nebo plněná tortilla jsou připraveny do půl hodinky
Retro okénko: Vzpomínáte na Metro dezert? Tahle cukrovinka je k dostání i dnes, ale podle našeho receptu si ji upečete doma