uvařila 22. 3. 2012 17:26
osmahneme slaninu,přidáme maso,necháme zatáhnout,přidáme cibuli-zázvor-marinádu a pečeme 15minut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 3. 2012 17:26
osmahneme slaninu,přidáme maso,necháme zatáhnout,přidáme cibuli-zázvor-marinádu a pečeme 15minut
stehno krůtí, slanina anglická vcelku, cibule, zázvor čerstvý, paprika čerstvá červená, víno bílé, víno bílé, koření hungaria, olej, omáčka sojová, zázvor čerstvý
Mrkev pečená v tymiánovém jogurtu: Skvělá pochoutka je voňavá a aromatická díky bylinkám a směsi koření
Masopust na vesnici ožívá i v roce 2024: Tradiční masky i veselí jako v dobách dávno zapomenutých
Závan Itálie v kuchyni: Jak na dokonalou domácí pizzu? Těsto musíme připravit ze správné mouky, jinak to není ono