uvařila 27. 1. 2012 10:13
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 1. 2012 10:13
prsa krůtí, cibule, žampiony sterilované, olej, koření na krůtí maso, kmín drcený, sůl, omáčka sojová, mouka hladká, masox, máslo, rýže, bazalka čerstvá, sůl, voda
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Pivní polévka ze středověku vypadá jako kaše, ale chutná skvěle a uvařená je do půlhodinky
Jak na dokonale šťavnaté knedlíky ve vajíčku: Chuti prospějí slanina i cibule, ale nejdůležitější je krok s vajíčky
Luxusní ořechová roláda podle Josefa Maršálka: Nezapomeňte na olej, dodá vláčnost, radí známý cukrář