uvařila 26. 10. 2011 12:22
vyzkoušeno a moc chutnalo - dajens
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 10. 2011 12:22
vyzkoušeno a moc chutnalo - dajens
prsa krůtí, mouka hladká, vývar masový, olej olivový, šťáva pomerančová, česnek sušený, pepř mletý, cukr třtinový, rozmarýn sušený, estragon, kurkuma, máta sušená, sůl
Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku je krásně šťavnatý a voňavý, jeho příprava je snadná i pro začátečníky
Pečeme s Ivou: Maličké křehké rohlíčky můžete plnit oblíbenými sladkými náplněmi. Upečené jsou raz dva!
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně