uvařila 12. 8. 2020 16:13
Krůtí prsa, cuketová omáčka a hrnkový knedlík
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 8. 2020 16:13
Krůtí prsa, cuketová omáčka a hrnkový knedlík
prsa krůtí, pepř, olej, cuketa, máslo, cibule, česnek, vývar, smetana ke šlehání, mouka polohrubá, mléko, vejce, rohlík, sůl, petrželka
Jak by měly jíst ženy po čtyřicítce? Hlavně nezapomínat na tyto zásadní živiny
Jak na dokonalý grilovaný hovězí steak? Rozhoduje výběr masa, rychlé zatáhnutí a odpočinek pod alobalem
Příprava dokonalých salátových brambor začíná už 22. prosince. O výsledku rozhoduje varný typ, velikost i načasování