uvařila 12. 6. 2010 16:08
Servírujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 6. 2010 16:08
Servírujeme
prsa krůtí, cibule, lilek, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, zázvor, rajče cherry, koriandr, kurkuma, pepř bílý, omáčka chilli, med, škrob kukuřičný, olej, vývar drůbeží
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Pečená švestková povidla se skořicí a badyánem, to je dobrota téměř bez práce. Víte, jak ji připravit?
Praotec Čech si pochutnával na pečené zvěřině a říčních rybách, k tomu popíjel medovinu
Sugo all'amatriciana: Jedna z klasických italských rajčatových omáček voní opečenou slaninou a pikantní chuť dodá chilli paprička