uvařila 12. 6. 2010 16:10
Pasta z koření a oleje
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 6. 2010 16:10
Pasta z koření a oleje
prsa krůtí, cibule, lilek, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, zázvor, rajče cherry, koriandr, kurkuma, pepř bílý, omáčka chilli, med, škrob kukuřičný, olej, vývar drůbeží
Buchty po ránu: Ovocné taštičky podle Josefa Maršálka jsou báječně křehké, krásně voní anýzem a úplně se rozplývají na jazyku
Pozor na salmonelu z melounu! Hrozí hlavně u těch nakrájených, ale i u melounů doma špatně skladovaných
Jak na lahodné kvašené houby krok za krokem: Delikatesa z lesa chutná skvěle a snadno se připravuje