uvařila 22. 9. 2013 18:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 9. 2013 18:03
maso, prsa krůtí, slanina anglická, máslo, mrkev, cibule, cibulka jarní, rozmarýn sušený, tymián sušený, bobkový list, víno bílé, sůl, pepř, dýně hokkaido, cukr třtinový, sůl, pepř, česnek, olej olivový, česnek, brambory, máslo, kyška, česnek, olej, sůl, cibulka jarní, parmazán
Skromná kuchyně: Dušený špenát může být levná delikatesa, když jej správně dochutíme. Roli hrají smetana i dokonale osmažená cibulka
Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč
Jak na dokonale šťavnaté knedlíky ve vajíčku: Chuti prospějí slanina i cibule, ale nejdůležitější je krok s vajíčky