uvařila 21. 10. 2010 12:43
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 10. 2010 12:43
maso krůtí, celer, mrkev, cibule, česnek, slanina anglická, sýr tvrdý, zázvor čerstvý, rozmarýn, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, protlak rajčatový, olej olivový, sůl
Jak se jedlo v 60. letech: Stravování v družstevní jídelně a doma aneb Na poli vdolky a buchty, na traktoru jen lehčí jídla
Na povrchu křupavé, uvnitř lehce propečené: Panini jsou skvělé nejen na svačiny. Poradíme, čím je naplnit, abyste si pochutnali
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud