uvařila 22. 2. 2013 16:36
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 2. 2013 16:36
maso krůtí, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, rajče cherry, feferonka sterilovaná, fazole bílé v tomatové omáčce, slanina uzená, cibule, česnek, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, pepř, tymián, sůl, česnek mědvědí, bazalka čerstvá, rozmarýn, libeček
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Retro okénko: Perníčky ruměnky s voňavou polevou obsahují máslo a rum, jsou krásně měkké a nadýchané, na přípravu snadné
Stůl omotaný řetězem, pouštění skořápek a házení střevícem. Znáte dobře štědrovečerní zvyky?
Jak na ty nejlepší celerové řízky? Předvařte celer ve vývaru a pak jej obalte se sýrem a šunkou, chuť je fantastická