uvařila 22. 2. 2013 16:38
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 2. 2013 16:38
maso krůtí, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, paprika čerstvá žlutá, rajče cherry, feferonka sterilovaná, fazole bílé v tomatové omáčce, slanina uzená, cibule, česnek, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, pepř, tymián, sůl, česnek mědvědí, bazalka čerstvá, rozmarýn, libeček
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Jak na bramborový guláš? S červenými fazolemi bude sytější, klobása ho navoní a mletá paprika dodá tu správnou barvu i chuť
Sherlock Holmes jedl jen ryby, které sám ulovil. Měl rád jehněčí, a když chytal zločince, bral si s sebou jako svačinu slané koláče
Český kuchařský tým přivezl z prestižní světové soutěže bronz. Kouč Petr Hajný vysvětlil, jak náročné klání probíhalo