uvařila 27. 1. 2014 19:11
Část použitých surovin
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 1. 2014 19:11
Část použitých surovin
stehno krůtí, blána tuková vepřová, slanina gazdovská, buřtík tataráčku, smetana, strouhanka, solamyl, podravka, pepř mletý, vejce, cibule, řeřicha, paprika čerstvá červená
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Kyselé okurky na ukrajinský způsob: Nakládačky podle Inny z Charkova překvapí jednou netradiční ingrediencí
Smaženka přežila socialismus a dál je českým hitem: Potřená hořčicí a obložená okurkou a kapií chutná perfektně
Když kapr nechutná: Jaké druhy ryb se hodí na štědrovečerní stůl?