uvařila 27. 1. 2014 19:12
Maso naplníme,vytvarujeme do šišky a zabalíme do blány
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 1. 2014 19:12
Maso naplníme,vytvarujeme do šišky a zabalíme do blány
stehno krůtí, blána tuková vepřová, slanina gazdovská, buřtík tataráčku, smetana, strouhanka, solamyl, podravka, pepř mletý, vejce, cibule, řeřicha, paprika čerstvá červená
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Itálie na talíři: Aby lasagne chutnaly fantasticky, je důležité připravit perfektní boloňskou omáčku a správně zacházet s těstovinami
Makový dort podle Kristýny z Peče celá země zvládne každý: Voní levandulí a skvěle chutná po borůvkách
Kde mají v Praze nejlepší palačinky? Čerstvě připravenou a vydatně naplněnou si dáte na Jiřáku za 170 Kč a nabídka je tu velká