uvařila 27. 1. 2014 19:12
Maso naplníme,vytvarujeme do šišky a zabalíme do blány
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 1. 2014 19:12
Maso naplníme,vytvarujeme do šišky a zabalíme do blány
stehno krůtí, blána tuková vepřová, slanina gazdovská, buřtík tataráčku, smetana, strouhanka, solamyl, podravka, pepř mletý, vejce, cibule, řeřicha, paprika čerstvá červená
Jídelní rozmary slavných: Zpěvačka Taylor Swift miluje řízek, vodku s colou a tohle hovězí, dušené na víně
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí
Špagety marinara: Základem jsou čerstvá rajčata, voňavé středomořské bylinky a troška parmazánu, přípravu lehce zvládne i začátečník