uvařila 27. 1. 2014 19:12
Hodí se k bramborové kaši i na obložený talíř s pečivem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 1. 2014 19:12
Hodí se k bramborové kaši i na obložený talíř s pečivem
stehno krůtí, blána tuková vepřová, slanina gazdovská, buřtík tataráčku, smetana, strouhanka, solamyl, podravka, pepř mletý, vejce, cibule, řeřicha, paprika čerstvá červená
Perfektní buřtguláš nejen na chalupu: Buřty je dobré předem krátce orestovat a fígl je i ve správném množství cibule
Retro vaření s Kristinou: Víte, jaká byla dělnická kuchyně za první republiky? Frčel koňský guláš!
Naučte se vařit jako bohyně: Tady je 6 jednoduchých receptů, které vám pomohou začít