uvařila 8. 6. 2009 13:32
S rýží
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 6. 2009 13:32
S rýží
srdce krůtí, cibule, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, sůl, pepř černý, hořčice kremžská, olej, mléko, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, vejce, voda
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost
5 nejlepších hrníčkových moučníků: Bez vážení upečete ořechovou bábovku, švestkový koláč nebo nadýchané koblihy
Reportáž: Občerstvení před fotbalem? Slavia dnes skóruje. Dali jsme si sekanou za 140 Kč, skvělý byl i červenobílý donut