uvařila 15. 2. 2010 17:27
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 2. 2010 17:27
maso krůtí, semínka sezamová, strouhanka, vegeta, vejce, solamyl, sýr niva, paprika čerstvá červená, bylinky, sůl, olej fritovací, smetana zakysaná, česnek, tatarská omáčka, pomazánka harissa, sůl, feferonka, petrželka, pažitka, tymián, bazalka čerstvá
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Svačina pro malé nezbedy: Specialistka Margit Slimáková radí, jak ji doma nachystat levně a pestře
Sylvie z Peče celá země: Proklínala jsem se za to, že jsem na vlastní svatbu pekla pro šedesát lidí, vzpomíná se smíchem