uvařila 15. 2. 2010 17:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 2. 2010 17:30
maso krůtí, semínka sezamová, strouhanka, vegeta, vejce, solamyl, sýr niva, paprika čerstvá červená, bylinky, sůl, olej fritovací, smetana zakysaná, česnek, tatarská omáčka, pomazánka harissa, sůl, feferonka, petrželka, pažitka, tymián, bazalka čerstvá
Poctivý vývar, základ podzimního jídelníčku. Jak ho ozvláštnit? Zkuste noky nebo svítek
Peče celá země jde do finále: Favorizovaný Vojta na své dřívější úspěchy nemůže spoléhat. Tereza a Roman zabojují
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně