uvařila 15. 2. 2010 17:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 2. 2010 17:30
maso krůtí, semínka sezamová, strouhanka, vegeta, vejce, solamyl, sýr niva, paprika čerstvá červená, bylinky, sůl, olej fritovací, smetana zakysaná, česnek, tatarská omáčka, pomazánka harissa, sůl, feferonka, petrželka, pažitka, tymián, bazalka čerstvá
Deset nejstrašidelnějších jídel světa: Na hadí polévku, smaženou tarantuli nebo oční bulvy tuňáka si troufnou jen ti nejotrlejší
Studentské carpaccio aneb Gothaj s cibulí frčel v hospodách před lety a opět se vrací na výsluní
Cukrář Josef Maršálek: Ve StarDance budu žít každou minutu, jako by měla být poslední. Na záhul jsem zvyklý