uvařila 19. 2. 2010 22:28
olivy odkôstkujeme a nakrájame na koliečka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 2. 2010 22:28
olivy odkôstkujeme a nakrájame na koliečka
prsa kuřecí, cibule, paprika čerstvá zelená, olivy černé, ocet, kečup sladký, majonéza, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, koření kari
Hitem internetu jsou netradičně připravené těstoviny s chutí cibulačky: One Pot French Onion Pasta jsou úžasně jemné a voňavé
Srbské rizoto: Retro pokrm je šmrncnutý Balkánem a neobejde se bez jedné důležité ingredience, která mu dodá tu správnou barvu
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili