uvařila 24. 2. 2011 13:45
po 15i minutách vaření pod tlakem,pak přidat smetanu s moukou a ještě 5 min.provařit
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 2. 2011 13:45
po 15i minutách vaření pod tlakem,pak přidat smetanu s moukou a ještě 5 min.provařit
kuře, houby, smetana zakysaná, cibule, máslo, sůl, paprika sušená sladká, tymián, mouka hladká, vývar kuřecí, koňak
Kuchařem roku je Lukáš Čížek z Vrchlabí. Nejlepší cukrářkou se stala Anna Marvanová. Porotu okouzlila tímhle dezertem!
Recept na išelské dortíčky: Tradiční cukroví s ořechovou náplní voní po čokoládě a chutná fantasticky
Jak chutnají nejdivnější jídla světa? Hořko na patře, odér čpavku, to je žralok po islandsku