uvařila 2. 8. 2013 01:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 8. 2013 01:15
maso kuřecí mleté, cibule, česnek, pasta harissa, strouhanka, paprika sušená uzená, koření nové koření mleté, římský kmín mletý, petrželka hladkolistá, koriandr čerstvý, sůl mořská, pepř drcený, máslo, pečivo, rajče, cibule červená, salát římský, okurky sterilované, pasta harissa, protlak rajčatový, olej olivový, cibule, koriandr čerstvý, pepř drcený, sůl, pasta sezamová, citron, petrželka hladkolistá, sůl
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí