uvařila 2. 8. 2013 01:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 8. 2013 01:15
maso kuřecí mleté, cibule, česnek, pasta harissa, strouhanka, paprika sušená uzená, koření nové koření mleté, římský kmín mletý, petrželka hladkolistá, koriandr čerstvý, sůl mořská, pepř drcený, máslo, pečivo, rajče, cibule červená, salát římský, okurky sterilované, pasta harissa, protlak rajčatový, olej olivový, cibule, koriandr čerstvý, pepř drcený, sůl, pasta sezamová, citron, petrželka hladkolistá, sůl
Česká kuchyně bude opět světová! Národní kolo kuchařské "olympiády" Bocuse d‘Or se uskuteční už za necelé tři týdny v Praze
Fofr koláč bez práce: Staročeský obrácený jablečník je na přípravu snadný a v chuti báječně šťavnatý
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí