uvařila 25. 8. 2015 20:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 8. 2015 20:47
kuře čtvrtky, sůl, pepř, šťáva citronová, olej olivový, tymián, nať petrželová, pažitka, cibule, česnek, žampióny, rajče cherry, cuketa, paprika čerstvá žlutá, paprika čerstvá červená, kečup sladký, kečup ostrý, sůl, pepř, koření grilovaná zelenina, šťáva citronová, nať petrželová, olej olivový
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Jidáše: Tradiční velikonoční pečivo je vláčné a nadýchané, podává se potřené ingrediencí, která údajně brání hadímu uštknutí
Jak vyčistit varnou desku? Pomůže obyčejná sůl, citronová šťáva, bílý ocet nebo soda