uvařila 19. 11. 2013 16:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 11. 2013 16:28
máslo, cibule, pórek, sůl, pepř, rajče, chilli paprika čerstvá, sůl, pepř, víno červené, vývar kuřecí
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 19. 9. 2024 07:55
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Položit příbor rovnou na stůl je ta nejodpudivější varianta, říká Ladislav Špaček a radí, jak se bránit dalším hrůzám v restauracích
Holka u plotny radí: Silný zeleninový vývar ze slupek šetří peníze, nestojí skoro nic a skvěle chutná s nočky