uvařila 19. 4. 2024 11:21
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 4. 2024 11:21
játra kuřecí, škrob kukuřičný, olej olivový, směs zeleninová, jidášovo ucho, mrkev, paprika čerstvá červená, boby zelené, kukuřice mražená, bambusové výhonky, máslo, sůl, pepř mletý, omáčka worcesterová, ústřicová omáčka, sůl, majonéza, smetana zakysaná, sůl, pepř mletý, česnek granulovaný, pažitka
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník