uvařila 10. 4. 2010 14:22
... řízky nakrojíme, ochutíme, nandáme na ně kopřivy se slaninou ...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 4. 2010 14:22
... řízky nakrojíme, ochutíme, nandáme na ně kopřivy se slaninou ...
řízky kuřecí, vajíčka křepelčí, slanina, parmazán, cibule, mouka, olej, pepř mletý, sůl
Babiččin štrúdl podle Mirky van Gils Slavíkové voní jablky a perníkem. Těsto je specifické tím, že kyne pod vodou
Jak na nejlepší hrušková povidla? Cukr není nutný. Potřebujete jen velmi zralé hrušky a povidla musí pořádně zhoustnout
V červenci déšť a slunečná pohoda – hojná bude úroda. Staré pranostiky našich předků se těší oblibě dodnes