uvařil 24. 5. 2015 18:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 24. 5. 2015 18:18
prsa kuřecí, špek, brokolice, fazolky mražené, žampióny, cibule, moučka škrobová, koření kari, podravka, mouka hladká, bujón zeleninový, šlehačka, máslo, olej, pepř
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Revoluce! Dopřejte si i sladká jídla zdravě!
Líska je nejen krásná, ale i užitečná dřevina. První rok je nutné ji hodně zalévat, oříšků se poprvé dočkáme za tři roky
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí