uvařil 27. 1. 2024 05:48
Kuře s konfitovanými bramborami a glazovanou mrkví
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 1. 2024 05:48
Kuře s konfitovanými bramborami a glazovanou mrkví
brambory, olej řepkový, mrkev, cukr hnědý, řízky kuřecí, víno bílé suché, sůl, pepř mletý, olej olivový
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky