Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
jan.alois uvařil 3. 3. 2019 15:35 Kuřecí (křídla, paličky, prsa) s těstovinami pappardelle a omáčkou z gorgonzoly 0 0 Okomentovat
Drůbeží maso Kuřecí (křídla, paličky, prsa) s těstovinami pappardelle a omáčkou z gorgonzoly jan.alois 45 min
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
Vynikající išlské dortíčky podle Sandtnerky: Tradiční cukroví jako od babičky voní kakaem, skořicí a rumem