uvařila 15. 4. 2019 10:24
Přidáme strouhaný sýr, nakrájenou pažitku a prolisovaný česnek. Chvíli povaříme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 4. 2019 10:24
Přidáme strouhaný sýr, nakrájenou pažitku a prolisovaný česnek. Chvíli povaříme.
maso kuřecí, smetana, cibule, těstoviny, sýr nastrouhaný, česnek, pažitka, koření kari, sůl, pepř, olej
Nejlepší velikonoční jidáše: Jak na to, aby byly krásně nadýchané a vydržely dlouho čerstvé
Jak na dokonalý drůbeží kaldoun? Poctivý vývar z drůbků a orestovaná zelenina dodají polévce skvělou silnou chuť
Vyzkoušejte světově proslulé saláty: Jak připravit Caesar, Nicoise nebo Waldorf?