uvařila 5. 5. 2011 15:39
po 20minutách opečené maso vyjmeme,do výpeku dáme tekuté suroviny a po 2minutách provaření maso opět vložíne zpět
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 5. 2011 15:39
po 20minutách opečené maso vyjmeme,do výpeku dáme tekuté suroviny a po 2minutách provaření maso opět vložíne zpět
stehno kuřecí, sůl, koření černé mleté, tymián sušený, kompot ananasový, škrob kukuřičný, hořčice dijonská, med, pasta česneková, olej
Nedělní mlsání: 3 tipy na rychlé moučníky. Dáte si hrnkový čokoládový koláč nebo banánové muffiny?
Jak uchovat hroznové víno, borůvky či jahody čerstvé až dva týdny? Pomůže trik se zavařovačkou
Josef Maršálek upekl výjimečný španělský chléb vonící olivami: U nás doma ho děláme velmi často, přiznal cukrář