uvařila 5. 5. 2011 15:39
po 20minutách opečené maso vyjmeme,do výpeku dáme tekuté suroviny a po 2minutách provaření maso opět vložíne zpět
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 5. 2011 15:39
po 20minutách opečené maso vyjmeme,do výpeku dáme tekuté suroviny a po 2minutách provaření maso opět vložíne zpět
stehno kuřecí, sůl, koření černé mleté, tymián sušený, kompot ananasový, škrob kukuřičný, hořčice dijonská, med, pasta česneková, olej
Lednovým hitem hubnutí je skyr: Je přímo nabitý bílkovinami a vápníkem, což z něj činí ideální "zeštíhlující" potravinu
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Jak připravit dokonalou žemlovku, aby byla uvnitř vláčná a zvenku křupavá: Chuti prospěje tvaroh, vanilka i trochu másla