uvařila 7. 3. 2010 14:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 3. 2010 14:35
maso kuřecí, rajče, paprika, cibule, česnek, koření provensálské, sůl, pepř, bobkový list, solamyl, vývar drůbeží, olej, mouka celozrnná, prášek do pečiva, máslo, sýr tvrdý, hořčice plnotučná, sůl, semínka sezamová, mléko
Mrkvové minikoláčky s povidly: Sladká mrkev nahradí cukr, jsou báječně šťavnaté a neuvěřitelně vláčné a chutnají božsky
Zpěvák Freddie Mercury miloval indickou kuchyni a nejvíc si oblíbil tento britský slaný koláč s masem
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí