uvařila 15. 2. 2013 16:55
Hotovo jdeme jíst
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 2. 2013 16:55
Hotovo jdeme jíst
stehno kuřecí, mrkev, cibule červená, paprika čerstvá červená, cibulka jarní, celer, zázvor, olej olivový, sůl, olej olivový, krém balsamico, omáčka sojová tmavá, chilli paprika čerstvá, krém feferonkový
Na svatého Jana otevírá se létu brána. Přichází magická svatojánská noc, kdy hoří ohně a sbírají se „zázračné“ byliny
Náš život s celiakií: Jak jsme hledali bezlepkové jídlo v Polsku. Nakonec vše zachránila pizza ve Štětíně
Svatý neboli Pašijový týden začíná. Jak se říká jednotlivým dnům a jaké se s nimi pojí zvyky a tradice?