uvařila 15. 11. 2012 15:24
promícháme,dochutíme solí,cukrem,pepřem,dle potřeby octem a ještě 10 minut na slabém plameni povaříme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 11. 2012 15:24
promícháme,dochutíme solí,cukrem,pepřem,dle potřeby octem a ještě 10 minut na slabém plameni povaříme
maso kuřecí, cibule, protlak rajčatový, sůl, pepř, cukr, kečup sladký
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
Sedmero základních druhů hrnců a pánví: Víte, jak a na co je správně použít?
Francouzská kuchyně: Jaké je tajemství quiche? Pohlédněte s námi do historie a upečete si tento slaný koláč třeba v Remosce