uvařil 6. 9. 2012 12:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 6. 9. 2012 12:24
prsa kuřecí, slanina, víno červené, brambory rané, petržel, karotka baby, cibule, máslo, olej olivový, omáčka sojová, rozmarýn čerstvý, česnek, pepř, med, kmín mletý, česnek sušený, sůl, paprika sušená sladká, koření chilli, paprika sušená pálivá, zázvor mletý, koření kari, jalovec, pepř čtyř barev
Večer připravíte, ráno zabalíte: 5 nejrychlejších svačinek nejen pro školáky a tipy, jak si ráno ušetřit čas
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný
Velikonoční pondělí patří vajíčkům: Proč by měla být červená a čím ještě můžete koledníky pohostit?