uvařila 21. 8. 2016 10:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 8. 2016 10:59
cibule, mrkev, česnek, zelí čínské pak choi, zázvor čerstvý, solamyl, olej, omáčka rybí, ústřicová omáčka, omáčka sojová, ocet rýžový, cukr třtinový, sriracha, chilli, cibulka,
Velký přehled výlovů rybníků 2023: Kam pro čerstvé ryby a kde na místě ochutnáte kapří hranolky či voňavou rybí polévku
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku