uvařila 11. 4. 2012 17:28
Přímo na talíři před hrdinskou smrtí snězením.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 4. 2012 17:28
Přímo na talíři před hrdinskou smrtí snězením.
filet ze sumce, špenát, sýr, česnek, máslo, sůl, majoránka, paprika sušená sladká, kmín celý, šťáva citronová, cibule, špek, mouka polohrubá
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky