uvařila 26. 10. 2013 20:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 10. 2013 20:02
prsa kuřecí, pórek, slanina, hořčice plnotučná, sůl, kmín drcený, bujón drůbeží, voda, smetana na vaření, máslo, olej
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Čerstvost mangoldu poznáme rozlomením řapíků, ze kterých je skvělá příloha. Stejně jako chřest potřebuje krátký var a šokové zchlazení
Došla vám paprika uprostřed vaření? Vsaďte na zaručené rady, jak to zachránit
Rajská omáčka, klasika české kuchyně! Vymysleli ji Italové, z naší úpravy by ale zřejmě byli na větvi