uvařila 22. 8. 2009 12:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 8. 2009 12:08
brambory, prsa kuřecí, slanina anglická, pórek, česnek, cibule, smetana na vaření, vývar, sůl, harmonie chuti, pepř čtyř barev, majoránka, bazalka čerstvá, kmín drcený, máslo, olej
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Salátové okurky potřebují dobré hnojení: Pomůže mulč, naopak velké množství hnojiva a špatné dávkování škodí
V Prostřenu se budou servírovat křupavé předkrmy. Jaký je rozdíl mezi topinkou a bruschettou?
Škola vaření: Jak na perfektní hladkou jíšku, co je to záklechtka a kam použít zásmažku nebo zápražku