uvařila 13. 2. 2017 13:56
Kuřecí plátky v zeleninovo-smetanové omáčce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 2. 2017 13:56
Kuřecí plátky v zeleninovo-smetanové omáčce
maso kuřecí, cibule, olej, sůl, pepř mletý, cuketa, zelí bílé, mrkev, žampióny, česnek, smetana na vaření, mouka hladká, kopr
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí