uvařila 11. 11. 2010 10:45
Plnění rolády + zavinutí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 11. 2010 10:45
Plnění rolády + zavinutí
bůček, sýr eidam, slanina anglická, sůl, pepř bílý, víno bílé, petrželka zelená, cibule, máslo, ořech muškátový, vývar, mouka hladká
Dip muhammara: Kouřovou chuť dodají pečené papriky a pikantní chilli vločky. Báječně ladí s grilovaným masem nebo s pita chlebem
Už jste slyšeli o vařiči vajec? Zvládne připravit ztracená vejce, omeletu i rýži a ještě ohřeje párky
Trochu jiná šunka: Hovězí bresaola má temně rudou barvu a vynikající chuť. Nejlepší je s lístky rukoly a hoblinkami parmazánu