uvařila 4. 12. 2010 14:21
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 12. 2010 14:21
stehno kuřecí, vejce, olej, máslo, sůl, pepř bílý, tymián čerstvý, protlak rajčatový, koření nové koření, pepř, bobkový list, jalovec, koření divočina, cibule, mouka hladká, marmeláda ostružinová, víno červené suché
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Sladká americká kuchyně: Limetkový koláč nebo čokoládové sušenky nemají chybu. Takhle si je připravíte snadno i doma
Svatý Václav si pochutnával na mase se sladkými omáčkami i na kaších, a protože měl rád víno, zakládal vinice